Sexy damer uten klær våt vagina

Hun hadde en stor våt flekk på buksa, og jeg ble kjempe tent. Det var dammer og seige flekker over alt i sofaen. Jeg traff en jente for noen år siden. Etterhvert som det ble mer lidenskapelig begynte jeg å beføle henne utenpå dongeribuksen, for så å oppdage at hun var kliss våt helt gjennom. Men i dag er det brent inn i hukommelsen min. For dette var det mest seksuelle og spennende jeg noen gang har opplevd. Jeg vet i hvert fall om èn jente. Men denne gangen hadde hun på seg skjørt. Jenta var forøvrig svensk.

Videos

Sexy cougar milf and her hungry vagina.

Veldig våte: Sexy damer uten klær våt vagina

Det har jeg opplevd en gang og elsker det. Vi hadde sex et par ganger. Men etter en liten stund begynte hun en liten oppvisning for meg. Og jeg skulle så veldig gjerne ha opplevd det igjen. Den etterfølgende sex'en i senga var utrolig deilig. Noen jenter på forumet har klagd over at det er et problem for dem, og det er veldig synd.

Sexy damer uten klær våt vagina - Nakne damer

Denne gangen hadde jeg drukket en del, så jeg trengte en del tid for å komme. La meg først ta en opplevelse jeg aldri glemmer. Det skjedde imidlertid ikke. Jeg mener, hvor våt kan dere bli. Hun kom mange ganger, og det gjorde jeg også. Vær så snill å fortell hvis det finnes flere av escort kongsberg dansk sex noveller dere der ute. Første gang kysset vi en god stund på sofaen hennes. Dette var en sort skinnsofa, så saftene hennes ble klint utover. Det rant av henne hele tiden. Mens dette pågikk måtte jeg selvfølgelig ta meg selv, og etter en stund kom vi samtidig. Hun var helt gåen, så da måtte vi bare gi oss. Jeg traff henne igjen noen måneder senere og vi gjentok suksessen. Det trenger ikke nødvendigvis ikke være slik. Det formelig rant nedover lårene. Det ble sex på sofaen denne gangen, og saftene hennes rant i så strie strømmer at det samlet seg en dam under oss. Vi snakker ikke om ejakulering. Hadde aldri sett noe lignende. Det var helt sykt deilig. Men dette var tydeligvis ikke noe som var negativt for henne. Hei, jeg er en mann i 30 årene, og har blitt veldig fasinert over hvor våt en jente kan bli. Både når det gjelder med og uten klær, før og under sex/onani. Men det strømmet ut hele tiden mens vi hadde sex. Da vi hadde klina en stund, vandret hånden min under skjørtet, og jeg oppdaget at hun hadde sneket av seg trusa. Dette har nærmest blitt min fantasi etter at jeg opplevde det. Etter en kort stund begynte saftene hennes å sive ut igjen, og det rant ned på brystkassen og magen min. Hun satte seg oppå brystkassen min mot meg og begynte å onanere. Det var en helt uforglemmelig opplevelse. Men her var det kun snakk om god gammeldags smøring i store mengder. Det var ekstremt sexy. Men med å dele dette med dere, lurer jeg også på: Er det andre jenter/damer som har det sånn? Er det normalt at en jente kan bli så våt at det går gjennom sågar dongeribukser? Det ble desverre ikke noe mer etter dette. Etterhvert som plaggene forsvant, ble den deilige duften av vått kjønn sterkere og sterkere.

En Kommentar på “Sexy damer uten klær våt vagina”

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket *